Loading...
De wolf en de zeven geitjes - Theater de Weijer Boxmeer
Verteller
zo 02
feb
website

In deze vrolijke familievoorstelling steken vertelkunstenaar Gijs van Rhijn, bassist Ronald Jonker en pianist Japke Hartog het alom bekende sprookje 'de wolf en de zeven geitjes' van de gebroeders Grimm in een muzikaal jasje.

De wolf en de zeven geitjes vertelt het sprookje over een moedergeit die haar kinderen waarschuwt de deur voor niemand open te doen, omdat de boze wolf in het bos loopt. Maar de wolf haalt alle trucs uit de kast. Lukt het de geitjes om de wolf buiten de deur te houden?

Speciaal voor kinderen gecomponeerde klassieke muziek van onder andere Beethoven en Debussy gaan hand in hand met eigen geschreven kinderliedjes.

Een muzikale voorstelling voor jong en oud.

Meer agendapunten
Workshopleider
01 aug
t/m
08 aug
website

In deze week maken we een korte montagevoorstelling voor kinderen, samengesteld uit liedjes, korte monologen en gedichten. We maken eigen kleinkunstmateriaal dat zowel voor kinderen als, op een andere laag, voor volwassenen interessant is. De teksten spreken dusdanig tot de verbeelding dat we... lees meer

Regisseur
09 sep
t/m
13 sep
website

In navolging van het succes van ‘In Protest’, mag ik weer een voorstelling maken in opdracht van het Noord Nederlands Orkest (NNO). In 2020 is het 250 jaar geleden dat Beethoven is geboren en 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog werd beeindigd. Dit geeft ons de mogelijkheden om weer een... lees meer